Bij Oprey vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die wij op onze reizen door de hele wereld ontdekken en waarvan de verdere ontwikkeling door ons intensief wordt begeleid.

Ons bedrijf voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. De exclusiviteit van de producten wordt gegarandeerd door de jarenlange relaties die Oprey met haar toeleveranciers onderhoudt. Onze collectie wordt uitsluitend via de erkende vakhandel aangeboden. Toch vervullen wij in de markt een belangrijke adviesfunctie richting architecten, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstanties, maar zeker ook richting particulieren.

 

De naam Oprey staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Oprey werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld. Daarnaast stelt Oprey aan haar toeleveranciers in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen strikte eisen ten aanzien van arbeidsomstandigheden en milieu.

Door onze leidende positie in de natuursteenmarkt kunnen wij gerenommeerde leveranciers exclusief aan ons binden. Hierdoor kan de productie volgens onze kwaliteitseisen plaatsvinden en het eindproduct zo worden verpakt, dat het gehele logistieke proces tot aan de uiteindelijke aflevering zonder problemen verloopt.

 

Verstiging Echt

+31 (0) 475 417000

Havenweg 18 6101 AB Echt

Vestiging Vianen

+31 (0) 30 241 7000

De Limiet 21 A 4131 NR Vianen

Vestiging Willich (DL)

+49 (0) 2154 5166

Linssellestrasse 113 47877 Willich Schiefbahn (DL)

Neolith Urban Boutique

+31 (0) 475 417034

Amstel 135 1018 EN Amsterdam