Kijlstra is rond 1900 gestart als klein aannemingsbedrijf. In de 50-er jaren zijn we gestart met de productie van betonproducten. Inmiddels is Kijlstra Bestrating uitgegroeid tot een vooraanstaand producent van betonnen bestratingsproducten. We leveren bestratingsmaterialen voor de professionele markt en sierbestrating via een dealernetwerk.

We leveren een zeer breed assortiment: tegels, getrommelde en strakke stenen, betonklinkers, keigrasstenen, muurblokken en traptreden in alle denkbare kleuren en formaten. Om het geheel compleet te maken, bent u ook voor afwateringsgoten, zand, grind en invoegsplit bij ons aan het juiste adres.

Kortom, voor al uw wensen vindt u bij ons volop mogelijkheden om uw droomtuin te realiseren.

De collectie bestaat uit een wereldwijde selectie van kwaliteitsmaterialen op het gebied van tegels en sanitair. Van vertrouwde klassiekers tot de laatste trends. Van bijzondere mozaïeken tot grootformaat tegels en alles wat daartussen valt vind je bij Intercodam. Daarnaast ontwerpt en monteert Intercodam hoogwaardige en luxe keukens.

De diversiteit van kleuren, formaten en materiaalsoorten zijn vandaag de dag ongekend groot en inspirerend. En omdat Intercodam altijd op zoek is naar nieuwe bijzondere producten hebben ze een ruime kennis van de ontwikkelingen en trends op de markt.

Veendam

info@kijlstra-bestrating.nl

+31 (0) 59 869 6666

Adriaan Tripweg 5 9641 KN Veendam