Bij Oprey vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die wij op onze reizen door de hele wereld ontdekken en waarvan de verdere ontwikkeling door ons intensief wordt begeleid.

Ons bedrijf voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. De exclusiviteit van de producten wordt gegarandeerd door de jarenlange relaties die Oprey met haar toeleveranciers onderhoudt. Onze collectie wordt uitsluitend via de erkende vakhandel aangeboden. Toch vervullen wij in de markt een belangrijke adviesfunctie richting architecten, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstanties, maar zeker ook richting particulieren.

 

De naam Oprey staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Oprey werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld. Daarnaast stelt Oprey aan haar toeleveranciers in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen strikte eisen ten aanzien van arbeidsomstandigheden en milieu.

Door onze leidende positie in de natuursteenmarkt kunnen wij gerenommeerde leveranciers exclusief aan ons binden. Hierdoor kan de productie volgens onze kwaliteitseisen plaatsvinden en het eindproduct zo worden verpakt, dat het gehele logistieke proces tot aan de uiteindelijke aflevering zonder problemen verloopt.

 

intercodam logo

Intercodam is opgericht in 1919 als onderscheidend handelshuis voor bouwgerelateerde producten in Amsterdam. Nu 100 jaar later is Intercodam de trendsetter in de wereld van tegels en sanitair en heeft ze naast de toonzaal in Amsterdam ook studio’s in Amstelveen en Haarlem (Kol Tegels & Sanitair). De collectie bestaat uit een wereldwijde selectie van kwaliteitsmaterialen op het gebied van tegels en sanitair. Van vertrouwde klassiekers tot de laatste trends. Van bijzondere mozaïeken tot grootformaat tegels en alles wat daartussen valt vind je bij Intercodam. Daarnaast ontwerpt en monteert Intercodam hoogwaardige en luxe keukens. De diversiteit van kleuren, formaten en materiaalsoorten zijn vandaag de dag ongekend groot en inspirerend. En omdat Intercodam altijd op zoek is naar nieuwe bijzondere producten hebben ze een ruime kennis van de ontwikkelingen en trends op de markt.

kol tegels logo

De firma KOL tegels , opgericht in 1932 is een van oudsher familie bedrijf handelend in tegels. In 1997 nam de 3e generatie de zaak over van haar voorouders naar wat het nu is. De handel is uitgebreid tot een tegelwereld waarbij in 2019 ook sanitair is toegevoegd.
Dick Kol heeft de familie traditie voortgezet in een kleurrijk spel van een onbegrensde wereld in tegels. Als je het hier niet vindt, dan vindt je het nergens is het credo. Samen met zijn team adviseren zij aan particulieren en B2B, tevens kan daar dus nu ook sanitair in meegenomen worden. Zo is ons plaatje na 85 jaar compleet!
Sinds maart 2017 opereert KOL onder de vleugels van Intercodam bv. Met succes bouwen we verder aan een zaak waar buiten de tegels een volledig concept te vinden is voor de badkamer, toilet, aanbouw en woonkamervloeren. Mede door de bundeling van krachten en praktische zaken als een backoffice en magazijn is KOL klaar voor de toekomst.
Wij werken met enthousiaste collega`s in Haarlem en nieuw verkooptalent is uiteraard altijd welkom.

kijlstra bestrating logo

Kijlstra is rond 1900 gestart als klein aannemingsbedrijf. In de 50-er jaren zijn we gestart met de productie van betonproducten. Inmiddels is Kijlstra Bestrating uitgegroeid tot een vooraanstaand producent van betonnen bestratingsproducten. We leveren bestratingsmaterialen voor de professionele markt en sierbestrating via een dealernetwerk. We leveren een zeer breed assortiment: tegels, getrommelde en strakke stenen, betonklinkers, keigrasstenen, muurblokken en traptreden in alle denkbare kleuren en formaten. Om het geheel compleet te maken, bent u ook voor afwateringsgoten, zand, grind en invoegsplit bij ons aan het juiste adres. Kortom, voor al uw wensen vindt u bij ons volop mogelijkheden om uw droomtuin te realiseren. De collectie bestaat uit een wereldwijde selectie van kwaliteitsmaterialen op het gebied van tegels en sanitair. Van vertrouwde klassiekers tot de laatste trends. Van bijzondere mozaïeken tot grootformaat tegels en alles wat daartussen valt vind je bij Intercodam. Daarnaast ontwerpt en monteert Intercodam hoogwaardige en luxe keukens. De diversiteit van kleuren, formaten en materiaalsoorten zijn vandaag de dag ongekend groot en inspirerend. En omdat Intercodam altijd op zoek is naar nieuwe bijzondere producten hebben ze een ruime kennis van de ontwikkelingen en trends op de markt.

GrainPlastics is een producent van kunststof leidingsystemen uit de grondstoffen PE, PP en PVC spuitgiet artikelen.
PE en PP staan bekend als een kwalitatief hoogwaardige materialen die 100% recyclebaar zijn en voor een groot deel van onze producten uit hergebruikt materiaal bestaan. GrainPlastics is actief in Nederland en de EU. Een grote capaciteit – in opslag en productie – zorgen er voor dat wij flexibel kunnen reageren op een dynamische markt. Ook klant-specifieke wensen zijn voor ons redelijk standaard, wij vinden het verder door-ontwikkelen van standaard toepassingen een welkome uitdaging

Intercodam Infra is dé specialist op het gebied van infrastructuur, grond- weg- en waterbouw & ruimtelijke inrichting en is dan ook gesprekspartner bij uitstek voor gemeenten, aannemers en ingenieurs. Sinds 2002 zijn wij onderdeel van de vermeulen groep. Intercodam Infra werkt op basis van jarenlange ervaring en combineert dit met een naar de toekomstgerichte blik. Internationaal bekende en vertrouwde merken, maken deel uit van ons leveringsprogramma. Mesh Track® asfaltwapening, Gumatec® verkeer remmende oplossingen zijn enkele voorbeelden. Onze uitgebreide productlijn stelt ons in staat totaaloplossingen te bieden voor projecten waar specifieke wensen niet uit het oog zullen worden verloren. Maar ook kleinere werken en standaardleveringen worden al geruime tijd door Intercodam Infra nauwkeurig en professioneel behandeld. Intercodam Infra blijft in beweging en is continu op zoek naar verbetering, vernieuwing en vooruitgang voor jouw projecten. Wij werken met verschillende partners om onze klanten een uitgebreid assortiment te kunnen leveren.

Beuker Kunststoffen is in 1978 opgericht als groothandel in kunststofleidingsystemen in Zaandam. Na ruim veertig jaar is Beuker Kunststoffen uitgegroeid tot een innoverend bedrijf. Sinds 2013 zijn wij onderdeel van de vermeulen groep. Vanuit de vestigingen in Zaandam , Heerlen en Drachten worden dagelijks pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen voor riool-, water-, gas-, infiltratie-en drainagestelsels aangeboden.

Beuker Kunststoffen levert al meer dan 40 jaar maatwerk in pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen voor riool-, water-, gas-, infiltratie- en drainagestelsels. Sinds 2013 zijn wij onderdeel van de vermeulen groep. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen als polyetheen (PE) en polypropeen (PP). Het gebruik van deze – gerecyclede en recyclebare – materialen zorgt ervoor dat de producten van Beuker SP milieuvriendelijk en verantwoord zijn. De probleemoplossende denkwijze binnen Beuker zorgt ervoor dat het brede en gevarieerde assortiment volledig benut wordt. Bij Beuker Special Products BV in Opmeer zit ontwerp, engineering en productie onder één dak. Wij vinden onze voldoening in technisch uitdagende projecten waarvoor veel denk- en rekenwerk nodig is. De grootste kracht van onze Beuker SP is flexibiliteit, service en kennis van zaken.

Door jarenlang vakmanschap en ambacht te combineren met een modern machinepark heeft Montapanel zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende Nederlandse producenten van keukenwerkbladen en wastafelelementen voor het midden en hoog segment. In onze fabriek in Tolbert verwerken we uitsluitend hoogwaardige materialen zoals keramiek (Neolith), composiet, graniet, marmer en Dekton. Door het volgen van trends, grote productkennis en jarenlange ervaring is Montapanel de ideale partner voor de keukenspeciaalzaak, sanitair zaak, interieurbouwer en projectinrichter. 

Stabu is opgericht in 1976 als groothandel in stalen buizen en gerelateerde zaken met de focus op agricultuur, gevestigd te Oirschot. Inmiddels is Stabu uitgegroeid tot een technische groothandel die beschikt over een breed assortiment aan onder andere metalen en kunststof leidingsystemen, watertechniek, pompen, beregenings- en vijvertechniek en kunststof halffabricaten. Afnemers zijn actief in de sectoren groen, agro, installatie en recreatie. Als familiebedrijf onderscheidt Stabu zich met goede advisering, levering van klantspecifieke producten en een breed (uit voorraad) leverbaar kwalitatief hoogwaardig assortiment. Hiermee levert Stabu een hoge toegevoegde waarde aan haar afnemers.

Al 30 jaar voorziet Fabiton haar klanten in de bouw, landbouw en industrie van duurzame oplossingen ten aanzien van prefab bouwen, mestverwerking, (afval-)waterbehandeling en pompsystemen. Door de combinatie van disciplines zijn wij in staat een totaaloplossing te bieden. Van planopzet tot en met realisatie, van producten tot en met ondersteuning bij complexe, innovatieve vraagstukken, van reparatie tot en met service en onderhoud, klanten kunnen rekenen op deskundig advies en krachtige ondersteuning. We zijn actief in de sectoren bouw, gww, infra, civiel, landbouw en industrie.