Al 30 jaar voorziet Fabiton haar klanten in de bouw, landbouw en industrie van duurzame oplossingen ten aanzien van prefab bouwen, mestverwerking, (afval-)waterbehandeling en pompsystemen. Door de combinatie van disciplines zijn wij in staat een totaaloplossing te bieden. Van planopzet tot en met realisatie, van producten tot en met ondersteuning bij complexe, innovatieve vraagstukken, van reparatie tot en met service en onderhoud, klanten kunnen rekenen op deskundig advies en krachtige ondersteuning. We zijn actief in de sectoren bouw, gww, infra, civiel, landbouw en industrie.

Prefab Bouwsystemen (Beton)

Fabiton is producent, leverancier en aannemer in prefab bouw- en opslagsystemen, met een focus op volumebouw (onder- en/of bovengrondse opslagsystemen: tanks en putten), vloeistofdichte voorzieningen en waterbehandeling. Onze betonnen, bovengrondse opslagtanks met voorspantechniek zijn een begrip in de markt, met inmiddels meer dan duizend geleverde systemen. De Fabiton bouwteams zijn specialist in monoliet (gestorte) beton en prefab bouwsystemen.

Agro (Mesttechniek)

Onze afdeling Agro verzorgd mestsystemen (t.b.v. organische en industriële vloeistoffen) en mesttechniek in de breedte zin van het woord: van importeurschap/groothandel tot dealer/eindgebruiker, van service tot onderhoud, van reparatie tot montage. Fabiton biedt tevens adem-/perslucht werkzaamheden. Fabiton koppelt kennis van zaken en uitstekende service aan een betrouwbaar productassortiment. Wij denken graag mee met uw adviseur en/of architect bij de uitwerking van bijvoorbeeld een kelder- en puttenplan of de implementatie van een silo (bovengronds) t.b.v. de algehele mestverwerking en -opslag op uw bedrijf.

(Afval-)waterbehandeling (Pomptechniek)

Fabiton biedt een uitgebreid programma ten aanzien van pompsystemen en afvalwaterbehandeling, voor diverse markten en/of toepassingen, voor hemelwater of verontreinigd water, voor organische (mest) of industriële vloeistoffen. Van enkelpomps- tot dubbelpomps-pompputten, van afwateringsgoten tot buffering, van standaard pompen tot complexe pompsystemen, van advies tot levering, met een uitgebalanceerd assortiment pompen van bewezen kwaliteit.

Leeuwarden

info@fabiton.nl

(+31) 058 800 1980

Morseweg 13, 8912 BG Leeuwarden

Fabiton productie Drachten

info@fabiton.nl

(+31) 058 800 1980

Tussendiepen 28 9206 AD Drachten