Kijlstra Specials levert maatwerk oplossingen in beton op het gebied van watermanagement, bestratingen, faunavoorzieningen en overig speciale oplossingen. Binnen watermanagement zijn dat oplossingen als gemalen, vispassages, stuwen en pompputten. Onze grote kracht bestaat uit het van A tot Z meedenken met de klant over de beste oplossing gebaseerd op jarenlange ervaring en diepgaande kennis. Bij ons in Drachten zit ontwerp, engineering en productie onder één dak. Wij vinden onze voldoening in technisch uitdagende projecten waarvoor veel denkwerk en creativiteit voor nodig is. Hoe complex het vraagstuk ook is, Kijlstra Specials heeft de oplossing.

Kijlstra bestaat meer dan 100 jaar en is al meer dan 70 jaar actief in de productie van betonnen producten: specials, bestrating en riolering. De bestratingsactiviteiten vallen onder Kijlstra Bestrating te Veendam. In 2021 zijn de rioleringsactiviteiten gestaakt. Kijlstra werkt intensief samen met haar zusterbedrijven, hoofdzakelijk met Beuker. Deze combinatie met zowel het maatwerk in de kunststoffen van Beuker als de infrastructurele oplossingen van Intercodam Infra maakt Kijlstra Specials de juiste partner om complexe problemen op te lossen.

Kijlstra levert haar bijdrage aan een duurzame toekomst op verschillende wijzen. Wij zien de uitdaging in toekomstbestendig watermanagement waar onze oplossingen aan bijdragen. Daarnaast zijn we continu bezig met ontwikkelen van duurzamere producten en productieprocessen, zo gebruiken we zelf opgewekte zonne-energie voor onze productie en zijn we continu bezig met de ontwikkeling van duurzamer beton, zowel cement-arm als cementloos.

Drachten

info@kijlstraspecials.nl

0512 585 300

Tussendiepen 28 9206 AD Drachten