Kijlstra Riolering is de leverancier van complete rioleringssystemen van beton. In Drachten (Friesland) zijn zowel de fabriek (de productie) als het kantoor gevestigd. Tevens is er een verkoopkantoor in Vianen (Utrecht).

Wij willen Nederland nog leefbaarder en beter maken door een bijdrage te leveren aan de afvoer van afval- en regenwater en door het voorkomen van wateroverlast als gevolg van hevige regenbuien door klimaatveranderingen. Dit doen wij door geprefabriceerde betonproducten te ontwikkelen, deze te produceren en te verkopen voor de ‘infrastructuurmarkt’ (waterwerken, telecom, weg & riolering).

Door de klimaatveranderingen vervult het rioleringsstelsel een belangrijke rol. De eisen die worden gesteld aan de riolen worden steeds zwaarder. Het is noodzakelijk om te blijven innoveren in nieuwe producten. Zodoende presenteren wij sinds 2015 onze BlueTube buis en zijn wij per 2016 gestart met het leveren van deze buizen. Onze BlueTube buis is afwijkend ten opzichte van de traditionele betonbuis.

De voordelen van de BlueTube buizen zijn:

  • Buizen op maat te zagen
  • Restant kan meteen hergebruikt worden
  • Geen pasbuizen nodig
  • Geen afval
  • Binnenzijde buiswand is glad: betere doorstroming (vuil)water

Onze buizen en putten worden allemaal gemaakt van zelfverdichtend beton. Dit garandeert een optimale maatvastheid en sterkte, gecombineerd met een strakke afwerking. Ons modulaire systeem garandeert een snelle leveringsservice. Binnen de elementen leveren wij elke vorm en afmeting waarbij het transport de enige beperkende factor is. Ook hier garandeert de toepassing van zelfverdichtend beton een optimale kwaliteit en afwerking.

Hiernaast hebben wij nog vele andere specialiteiten zoals veeroosterbakken, vispassages, duikers, waterbassins en uitstroombakken. Ook deze specialiteiten worden geleverd. Bezoek gerust onze website voor meer informatie!

Drachten

info@kijlstra.eu

0512 585 300

Tussendiepen 28 9206 AD Drachten

Vianen

info@kijlstra.eu

0347-365900

De Limiet 21A 4131NR Vianen